Wat zijn de verschillen tussen de verschillende type rolluikmotoren?

Indien u uw rolluik elektrisch wilt bedienen, dient u het rolluik te bestellen met een motor. Er zijn verschillende type motoren en belangrijk is dat u de motor kiest die voorziet in uw wensen. Bij ons heeft u keuze tussen drie top rolluikmotoren van het merk Somfy. Naast dat je rolluiken met motor kan bestellen, kun je bij ons ook los rolluikmotoren bestellen.

De Somfy Solus motor en de Huismerk motor zijn motoren waarmee u kunt bedienen d.m.v. een schakelaar.

De Huismerk motor Radio is een motor die u d.m.v. een afstandsbediening kunt bedienen. Deze huismerk motor is van het merk Yoda en werkt in combinatie met de huismerk afstandsbedieningen. Huismerk motoren werken niet op de afstandsbedieningen van Somfy en vica versa. De huismerk motor Radio is een goede motor tegen een zeer scherpe prijs.

Gaat u voor top kwaliteit? Kies dan voor de Somfy Oximo RTS motor. De extra toevoeging van RTS staat voor dat u het rolluik kan bedienen met een afstandsbediening. Als u kiest voor gemak, dan kiest u voor een Somfy motor RTS. U kunt namelijk heel eenvoudig meerdere rolluiken tegelijk op afstands bedienen (zie toebehoren).

De Somfy RTS motor staat voor:

‘Radio Technologie Somfy’ ofwel RTS is een draadloze radio technologie speciaal ontwikkeld voor in- en rondom de woning.

Somfy RTS wordt al jaren toegepast voor de bediening- en automatisering van onder andere: terrasschermen, buiten- en binnenzonwering, rolluiken, horizontale buitenjaloezieën, gordijnrails en garagedeuren.

De kracht van Somfy RTS is:

Bron: http://www.somfy.nl/home/ontdek/home-motion.html