• Op maat gemaakt
 • Direct online prijs
 • Slechts 5% aanbetaling
Kwaliteit rolluiken tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Vragen? Bel ons! +32 505 801 61

Voorzet rolluiken en garagepoorten online tegen gunstige prijzen

Afstandsbediening

Op maat gemaakt Direct online prijs Slechts 5% aanbetaling

Klanten waarderen Creon Afstandsbediening als volgt

Rated 5/5 based on 4 customer reviews
 • Door (Menen)
  5/ 5stars
  "Werkt uitstekend met de RTS motoren, programmeren zonder demonteren!"
 • Door (Review)
  5/ 5stars
  "Prachtig product, enkel jammer dat je op pagina's 18 & 19 de term IP moet programmeren als UP als je de 1e en 2e OP-tijd wil gebruiken dan werkt alles feilloos ! "
 • Door (-)
  5/ 5stars
  "ik heb thuis ook zo'n bediening. deze is super in gebruik en ook al ben je weg het blijft lijken of het bewoond is omdat je rolluiken automatisch zakken en omhoog gaan. ik beveel de afstandsbediening aan aan iedereen."
 • Door (-)
  5/ 5stars
  "De tahoma is een top product en eenvoudig in gebruik. Het instellen van de rolluiken van Somy waren eenvoudig aan te sluiten met de afstandsbediening die ik gebruik. Nu ik wou ook mijn Velux rolluik op de Tahoma aansluiten maar dit lukte maar niet. Uiteindelijk heb ik de oplossing gevonden zie deze video: https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=_RB-Rt18V1E"

Meer reviews

Hier kunt u de diverse Somfy afstandsbedieningen los bestellen. Bijvoorbeeld indien u al rolluiken hebt en een extra afstandsbediening aan wilt schaffen of als u een rolluik wilt aanschaffen in onze web-shop en nog extra afstandsbedieningen nodig te hebben

Contact

Wilt u meer informatie over dit product of over het bestellen hiervan? Onze medewerkers staan voor u klaar. Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail met uw situatie en wensen naar support@creon-online.eu.