Maatwerk rolluiken tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Veilig online winkelen met BeCommerce! Veilig online winkelen met BeCommerce!
Vragen? 050 - 580 161

Een rolluik tot 16 vierkante meter, ook wel rolpoort genoemd. Ideaal als garagedeur.

Bestel een kleurenstaal

Wilt u de kleur eerst in het echt zien? Kleurenstaal bestellen

Rolpoort

€ 91,67
€ 91,67
€ 91,67
Breedte in cm (incl. zijgeleiders)*
Hoogte in cm (incl. omkasting)*
Kleur lamellen*
Kleur omkasting*
Kleur geleider en onderlat*
Type bediening*
Bedieningszijde*
Toebehoren*
Obstakel detectie
Prijs (Alle prijzen zijn per stuk en inclusief BTW)
Aantal:
€ 91,67
loading...

Bestel een kleurenstaal

Wilt u de kleur eerst in het echt zien? Kleurenstaal bestellen

Rolpoorten als garage deur online bestellen

Creon Rolluiken biedt u kwalitatieve en stevige roldeuren aan die geschikt zijn als roldeur voor uw garage of loods. De roldeuren kunt u via onze website eenvoudig en snel bestellen tegen een gunstige prijs. U kunt zelf de prijs van uw roldeur berekenen met behulp van onze handige calculator.

De roldeur neemt weinig ruimte in beslag in uw garage of loods. U kunt het plafond volledig benutten om bijvoorbeeld skiboxen en dergelijke op te hangen. De roldeur rolt namelijk op in roldeur omkasting. Voor de afmetingen van de omkasting en opmeetinstructies, klik dan hier voor meer details.

De voordelige roldeuren die wij u aanbieden zijn van het type PA77. De aluminium lamellen zijn 77 mm hoog en volgeschuimd met PU-schuim. Dit maakt dit type roldeur extra zonwerend en isolerend. Daarnaast zijn de roldeuren ook inbraakwerend, geluidswerend en vochtwerend. Ideaal als garagedeur.

Indien u de keuze maakt voor een roldeur met afstandbediening, wordt deze geleverd met de Rollixo IO en obstakeldetectie. U kunt via de Rollixo IO kast uw roldeur bedienen. Daarnaast kunt u een zakformaat afstandsbediening mee bestellen voor bijvoorbeeld aan uw sleutelhanger: de Keygo IO.

Voor de beste prijs naar Creon Rolluiken

Bij Creon Rolluiken bent u aan het juiste adres voor de beste prijs / kwaliteit verhouding. U kunt uw rolluik bij ons online bestellen, doordat onze web-shop op basis van uw specificaties automatisch de prijs berekend. Naast de laagste prijs, krijgt u ook nog 5 jaar garantie! Bij Creon staat veilig betalen hoog in het vaandel. Daarom hoeft u slechts 1% aan te betalen.

De rolluiken worden compleet geleverd inclusief afdekdopjes en in geval van een motor wordt de stekker meegeleverd. Montage materialen worden niet meegeleverd, daar het per situatie kan verschillen wat u nodig heeft. Indien gewenst kunt u deze mee bestellen. U vindt de materialen hier.

Let op dat het rolluik speciaal voor u op maat gemaakt worden. Voor producten die voor u op maat worden gemaakt vervalt het herroepingsrecht conform de wet verkopen op afstand! Geef altijd de totaal maat van de rolluik op en bel ons bij twijfel.

Wilt u eerst graag het materiaal en de kleur in het echt zien? Dat begrijpen wij! U kunt daarom een monster bestellen van uw product.

Contact

Wilt u meer informatie over dit product of over het bestellen hiervan? Onze medewerkers staan voor u klaar. Neem telefonisch contact met ons op via 050 - 580 161 of stuur uw vraag in via het contactformulier.

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *


Bekijk in de video hoe u online uw rolluiken bestelt

Levering

LEVERTIJD

Onderstaande levertijden zijn indicatief en onder voorbehoud van eventuele impact ten gevolge van de maatregelen t.b.v. de bestrijding van het corona virus. Mocht u een update willen krijgen omtrent de levertijd, willen wij u graag vragen een mail te sturen onder vermelding van uw ordernummer naar support@creon-online.eu, zodat wij de status van uw bestelling nader kunnen bekijken.

Hieronder vindt u de levertijden van onze producten. Let op dat de levertijden onverwacht op kunnen lopen als gevolg van het tekort aan grondstoffen. Uiteraard proberen we dit tot een minimum te beperken.

Rolluiken / Rolluiken 55 / Rolpoort: Weken - 3 a 5

STATUS VAN MIJN BESTELLING
U krijgt van Creon een orderbevestiging per e-mail, zodra uw bestelling in goede orde is ontvangen. Uw bestelling wordt na betaling in productie genomen. Bij betalen via Bancontact of Paypal is dit vrijwel direct. Betalen per bankoverschrijving dient u zelf te doen. Uw bestelling wordt dan in productie genomen nadat wij uw betaling hebben ontvangen. Zodra deze is ontvangen, ontvangt u ook hiervan een bevestiging van ons.

Zodra uw order uit productie is, wordt deze afgeleverd bij onze distributeur. Nadat uw order klaar is gezet bij onze distributeur, ontvangt u een e-mail waarin u een leverafspraak of afhaalafspraak kunt inplannen.

LEVERMOMENT
De dag van levering van onze producten bij u thuis is afhankelijk van de regio waarin u woont. Benieuwd op welke dag wij bij u leveren? Neem dan contact met ons op. Onze leveringen zijn altijd op afspraak, met uitzondering van onze losse onderdelen, welke met pakketpost worden verzonden. Na het maken van de afspraak ontvangt u van ons de dag voor levering einde van de dag een e-mail met tijdsvak wanneer u uw bestelling mag verwachten. Indien er niemand aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen en/of de betaling te voldoen, dan zullen er voor een nieuwe levering kosten in rekening worden gebracht.


AFHALEN
Afhalen van rolluiken en screens is bij ons altijd gratis. Uw ontvangt bericht van ons wanneer uw bestelling gereed staat. Het is raadzaam voldoende materialen mee te nemen ter bescherming van de producten. U kunt uw bestelling afhalen op het volgende adres:

 AFHAALADRES
Creon Online B.V.
Brugsestraat 140
8020 Oostkamp
Afhalen alleen mogelijk op afspraak.

VERZENDKOSTEN
Prijzen op onze website worden altijd inclusief btw vermeld. Bij Creon Rolluiken betaalt u geen verzendkosten voor uw rolluik(en).

Opmeetinstructies rolpoort

STAP 1: HOE GAAT U UW ROLPOORT PLAATSEN?
Alvorens u start met meten, dient u te bepalen hoe u uw rolpoort wilt gaan monteren. Er zijn 2 manieren om uw rolpoort te monteren. Twijfelt u welke manier het beste in uw situatie past? Neem dan contact met ons op.

STAP 2: KIES DE JUISTE MONTAGE METHODE

STAP 3: IS GEEN VAN BOVENSTAANDE SITUATIES VOOR U VAN TOEPASSING?
Naast de bovenstaande 2 opties kunt u de rolpoort ook aan de binnenzijde van uw ruimte installeren. U dient dan hetzelfde te meten als de plaatsing 'op de muur'. Wilt u advies over uw specifieke situatie? Stuur dan een foto met de afmetingen die u heeft opgenomen naar ons op via support@creon-online.eu.

Monteer uw rolpoort eenvoudig en snel met de volgende instructies

 

De voorbereiding voor het monteren van uw rolpoort

Voordat u begint met het monteren van uw rolluik, is het handig om eerst een aantal voorbereidingen te treffen. Eerst controleert u of uw bestelling compleet is. In het pakket dat u heeft ontvangen moet een omkasting zitten, zij-geleiders, het bedieningsmechanisme en de afdekdopjes. Als u schroeven of pluggen heeft besteld, dan moeten deze ook in dit pakket zitten.

Als uw bestelling compleet is, kunt u aan de slag! U heeft de volgende gereedschappen nodig:

 1. Boormachine;
 2. Steenboor van 6 mm;
 3. IJzerboor van 6 mm en als u gebruik maakt van vlakke geleiders ook van 10 mm;
 4. Een steenboor waarvan de lengte afhankelijk is van de dikte van uw muur / kozijn

Als u ook het gereedschap compleet heeft kunt u starten met het monteren van uw rolpoort. Mocht u gedurende het monteren vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Het monteren van uw rolpoort met vlakke geleiders

Als u de voorbereiding heeft doorlopen, kunt u nu gaan starten met het installeren van de rolpoort.
 1. U begint met het boren van 5 mm gaten in de twee vlakke geleiders. U boort twee gaten op ongeveer 10 centimeter afstand van de bovenkant en de onderkant. Afhankelijk van de grootte van de rolpoort boort u in totaal 3 á 5 gaten in de geleiders (tot 120 cm in totaal 3 gaten, tot 180 cm 4 gaten en vanaf 180 cm 5 gaten). De overige gaten dient u gelijkmatig te verdelen over de geleider tussen de gaten aan beide uiteinden. Verwijder het beschermingsmateriaal niet. Zo voorkomt u beschadigingen van uw rolpoort. Let op dat u de gaten niet boort in het openstaande deel, anders kan dit problemen met de werking van de rolpoort veroorzaken.
 2. U vergroot het 9,5 mm gat aan de voorkant van de geleider (de kant die niet tegen de muur komt) tot 10 mm.
 3. Schuif de geleiders voorzichtig op de omkasting. Indien u de rolpoort op de muur monteert houdt u de gehele rolpoort op de plek waar de rolpoort bevestigd gaat worden. U dient de rolpoort bij de omkasting te dragen en de geleiders vast te houden. Controleer of de omkasting waterpas hangt. Teken nu de gaten in de geleiders af op de muur. Boor deze gaten met de steenboor in de muur. Indien u de rolpoort op het kozijn monteert hoeft u geen gaten voor te boren.
 4. U gaat nu een gat door de muur of door het kozijn boren voor de bediening van de rolpoort. De grootte van het gat is afhankelijk van het type bediening. Voor band bediening is dat 20 mm en voor elektrisch is dit 10 mm. U boort dit gat aan de kant waar de bediening komt, 1,5 centimeter boven de geleider en in het midden van de koker. Boor altijd van buiten naar binnen, zodat het gat op de juiste plaats uitkomt. Om schade binnen te voorkomen dient u tijdens het boren tegen druk te geven aan de binnenkant van de muur, bijvoorbeeld met behulp van een plank of iets dergelijks.
 5.  De rolpoort kan op de muur worden geplaatst als het beschermingsmateriaal aan de achterkant van de rolpoort is verwijderd. Trek de band of de elektrische kabel naar binnen en hang de rolpoort op de juiste plaats. Controleer nogmaals of de rolpoort waterpas hangt. Indien u op de muur monteert doet u door alle gaten in de geleiders een plug inclusief schroef. Draai de schroeven goed aan zodat de rolpoort stevig bevestigd is op de muur. Dek hier na gaten af met de afdekdopjes.
 6. U kunt het overige beschermingsmateriaal verwijderen. U bent klaar met het ophangen van de rolpoort en dient de bediening nog af te maken. Ga naar de montageinstructies voor de bediening om verder te gaan.

Mocht u nog vragen hebben of opmerkingen tijdens of na het monteren van de rolpoort, dan kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Kies hier uw hulp bij de montage:

Beschrijving

Rolpoorten als garage deur online bestellen

Creon Rolluiken biedt u kwalitatieve en stevige roldeuren aan die geschikt zijn als roldeur voor uw garage of loods. De roldeuren kunt u via onze website eenvoudig en snel bestellen tegen een gunstige prijs. U kunt zelf de prijs van uw roldeur berekenen met behulp van onze handige calculator.

De roldeur neemt weinig ruimte in beslag in uw garage of loods. U kunt het plafond volledig benutten om bijvoorbeeld skiboxen en dergelijke op te hangen. De roldeur rolt namelijk op in roldeur omkasting. Voor de afmetingen van de omkasting en opmeetinstructies, klik dan hier voor meer details.

De voordelige roldeuren die wij u aanbieden zijn van het type PA77. De aluminium lamellen zijn 77 mm hoog en volgeschuimd met PU-schuim. Dit maakt dit type roldeur extra zonwerend en isolerend. Daarnaast zijn de roldeuren ook inbraakwerend, geluidswerend en vochtwerend. Ideaal als garagedeur.

Indien u de keuze maakt voor een roldeur met afstandbediening, wordt deze geleverd met de Rollixo IO en obstakeldetectie. U kunt via de Rollixo IO kast uw roldeur bedienen. Daarnaast kunt u een zakformaat afstandsbediening mee bestellen voor bijvoorbeeld aan uw sleutelhanger: de Keygo IO.

Voor de beste prijs naar Creon Rolluiken

Bij Creon Rolluiken bent u aan het juiste adres voor de beste prijs / kwaliteit verhouding. U kunt uw rolluik bij ons online bestellen, doordat onze web-shop op basis van uw specificaties automatisch de prijs berekend. Naast de laagste prijs, krijgt u ook nog 5 jaar garantie! Bij Creon staat veilig betalen hoog in het vaandel. Daarom hoeft u slechts 1% aan te betalen.

De rolluiken worden compleet geleverd inclusief afdekdopjes en in geval van een motor wordt de stekker meegeleverd. Montage materialen worden niet meegeleverd, daar het per situatie kan verschillen wat u nodig heeft. Indien gewenst kunt u deze mee bestellen. U vindt de materialen hier.

Let op dat het rolluik speciaal voor u op maat gemaakt worden. Voor producten die voor u op maat worden gemaakt vervalt het herroepingsrecht conform de wet verkopen op afstand! Geef altijd de totaal maat van de rolluik op en bel ons bij twijfel.

Wilt u eerst graag het materiaal en de kleur in het echt zien? Dat begrijpen wij! U kunt daarom een monster bestellen van uw product.

Contact

Wilt u meer informatie over dit product of over het bestellen hiervan? Onze medewerkers staan voor u klaar. Neem telefonisch contact met ons op via 050 - 580 161 of stuur uw vraag in via het contactformulier.

Reviews

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *


Video

Bekijk in de video hoe u online uw rolluiken bestelt

Levertijd

Levering

LEVERTIJD

Onderstaande levertijden zijn indicatief en onder voorbehoud van eventuele impact ten gevolge van de maatregelen t.b.v. de bestrijding van het corona virus. Mocht u een update willen krijgen omtrent de levertijd, willen wij u graag vragen een mail te sturen onder vermelding van uw ordernummer naar support@creon-online.eu, zodat wij de status van uw bestelling nader kunnen bekijken.

Hieronder vindt u de levertijden van onze producten. Let op dat de levertijden onverwacht op kunnen lopen als gevolg van het tekort aan grondstoffen. Uiteraard proberen we dit tot een minimum te beperken.

Rolluiken / Rolluiken 55 / Rolpoort: Weken - 3 a 5

STATUS VAN MIJN BESTELLING
U krijgt van Creon een orderbevestiging per e-mail, zodra uw bestelling in goede orde is ontvangen. Uw bestelling wordt na betaling in productie genomen. Bij betalen via Bancontact of Paypal is dit vrijwel direct. Betalen per bankoverschrijving dient u zelf te doen. Uw bestelling wordt dan in productie genomen nadat wij uw betaling hebben ontvangen. Zodra deze is ontvangen, ontvangt u ook hiervan een bevestiging van ons.

Zodra uw order uit productie is, wordt deze afgeleverd bij onze distributeur. Nadat uw order klaar is gezet bij onze distributeur, ontvangt u een e-mail waarin u een leverafspraak of afhaalafspraak kunt inplannen.

LEVERMOMENT
De dag van levering van onze producten bij u thuis is afhankelijk van de regio waarin u woont. Benieuwd op welke dag wij bij u leveren? Neem dan contact met ons op. Onze leveringen zijn altijd op afspraak, met uitzondering van onze losse onderdelen, welke met pakketpost worden verzonden. Na het maken van de afspraak ontvangt u van ons de dag voor levering einde van de dag een e-mail met tijdsvak wanneer u uw bestelling mag verwachten. Indien er niemand aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen en/of de betaling te voldoen, dan zullen er voor een nieuwe levering kosten in rekening worden gebracht.


AFHALEN
Afhalen van rolluiken en screens is bij ons altijd gratis. Uw ontvangt bericht van ons wanneer uw bestelling gereed staat. Het is raadzaam voldoende materialen mee te nemen ter bescherming van de producten. U kunt uw bestelling afhalen op het volgende adres:

 AFHAALADRES
Creon Online B.V.
Brugsestraat 140
8020 Oostkamp
Afhalen alleen mogelijk op afspraak.

VERZENDKOSTEN
Prijzen op onze website worden altijd inclusief btw vermeld. Bij Creon Rolluiken betaalt u geen verzendkosten voor uw rolluik(en).
Inmeten

Opmeetinstructies rolpoort

STAP 1: HOE GAAT U UW ROLPOORT PLAATSEN?
Alvorens u start met meten, dient u te bepalen hoe u uw rolpoort wilt gaan monteren. Er zijn 2 manieren om uw rolpoort te monteren. Twijfelt u welke manier het beste in uw situatie past? Neem dan contact met ons op.

STAP 2: KIES DE JUISTE MONTAGE METHODE

STAP 3: IS GEEN VAN BOVENSTAANDE SITUATIES VOOR U VAN TOEPASSING?
Naast de bovenstaande 2 opties kunt u de rolpoort ook aan de binnenzijde van uw ruimte installeren. U dient dan hetzelfde te meten als de plaatsing 'op de muur'. Wilt u advies over uw specifieke situatie? Stuur dan een foto met de afmetingen die u heeft opgenomen naar ons op via support@creon-online.eu.

Montage

Monteer uw rolpoort eenvoudig en snel met de volgende instructies

 

De voorbereiding voor het monteren van uw rolpoort

Voordat u begint met het monteren van uw rolluik, is het handig om eerst een aantal voorbereidingen te treffen. Eerst controleert u of uw bestelling compleet is. In het pakket dat u heeft ontvangen moet een omkasting zitten, zij-geleiders, het bedieningsmechanisme en de afdekdopjes. Als u schroeven of pluggen heeft besteld, dan moeten deze ook in dit pakket zitten.

Als uw bestelling compleet is, kunt u aan de slag! U heeft de volgende gereedschappen nodig:

 1. Boormachine;
 2. Steenboor van 6 mm;
 3. IJzerboor van 6 mm en als u gebruik maakt van vlakke geleiders ook van 10 mm;
 4. Een steenboor waarvan de lengte afhankelijk is van de dikte van uw muur / kozijn

Als u ook het gereedschap compleet heeft kunt u starten met het monteren van uw rolpoort. Mocht u gedurende het monteren vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Het monteren van uw rolpoort met vlakke geleiders

Als u de voorbereiding heeft doorlopen, kunt u nu gaan starten met het installeren van de rolpoort.
 1. U begint met het boren van 5 mm gaten in de twee vlakke geleiders. U boort twee gaten op ongeveer 10 centimeter afstand van de bovenkant en de onderkant. Afhankelijk van de grootte van de rolpoort boort u in totaal 3 á 5 gaten in de geleiders (tot 120 cm in totaal 3 gaten, tot 180 cm 4 gaten en vanaf 180 cm 5 gaten). De overige gaten dient u gelijkmatig te verdelen over de geleider tussen de gaten aan beide uiteinden. Verwijder het beschermingsmateriaal niet. Zo voorkomt u beschadigingen van uw rolpoort. Let op dat u de gaten niet boort in het openstaande deel, anders kan dit problemen met de werking van de rolpoort veroorzaken.
 2. U vergroot het 9,5 mm gat aan de voorkant van de geleider (de kant die niet tegen de muur komt) tot 10 mm.
 3. Schuif de geleiders voorzichtig op de omkasting. Indien u de rolpoort op de muur monteert houdt u de gehele rolpoort op de plek waar de rolpoort bevestigd gaat worden. U dient de rolpoort bij de omkasting te dragen en de geleiders vast te houden. Controleer of de omkasting waterpas hangt. Teken nu de gaten in de geleiders af op de muur. Boor deze gaten met de steenboor in de muur. Indien u de rolpoort op het kozijn monteert hoeft u geen gaten voor te boren.
 4. U gaat nu een gat door de muur of door het kozijn boren voor de bediening van de rolpoort. De grootte van het gat is afhankelijk van het type bediening. Voor band bediening is dat 20 mm en voor elektrisch is dit 10 mm. U boort dit gat aan de kant waar de bediening komt, 1,5 centimeter boven de geleider en in het midden van de koker. Boor altijd van buiten naar binnen, zodat het gat op de juiste plaats uitkomt. Om schade binnen te voorkomen dient u tijdens het boren tegen druk te geven aan de binnenkant van de muur, bijvoorbeeld met behulp van een plank of iets dergelijks.
 5.  De rolpoort kan op de muur worden geplaatst als het beschermingsmateriaal aan de achterkant van de rolpoort is verwijderd. Trek de band of de elektrische kabel naar binnen en hang de rolpoort op de juiste plaats. Controleer nogmaals of de rolpoort waterpas hangt. Indien u op de muur monteert doet u door alle gaten in de geleiders een plug inclusief schroef. Draai de schroeven goed aan zodat de rolpoort stevig bevestigd is op de muur. Dek hier na gaten af met de afdekdopjes.
 6. U kunt het overige beschermingsmateriaal verwijderen. U bent klaar met het ophangen van de rolpoort en dient de bediening nog af te maken. Ga naar de montageinstructies voor de bediening om verder te gaan.

Mocht u nog vragen hebben of opmerkingen tijdens of na het monteren van de rolpoort, dan kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Kies hier uw hulp bij de montage: