Maatwerk rolluiken tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Veilig online winkelen met BeCommerce! Veilig online winkelen met BeCommerce!
Vragen? 050 - 580 161

Informatie over het meten / monteren / opties t.a.v. screens


Alles over screens

Op deze pagina vindt u alle informatie over screens. Denk hierbij aan instructies t.a.v. het opmeten als ook instructies t.a.v. de montage. Daarnaast vindt u hier ook een aantal thema's, zoals:

De levertijd van screens is: Weken - 4 a 7. Naar de zomer toe stijgt de vraag naar screens. De levertijd zal in het voorjaar / zomer eerder aan het einde van de aangegeven levertijd zitten en buiten dit seizoen om aan het begin van de levertijd. Mocht u van plan zijn screens te bestellen gedurende het voorjaar, is ons advies niet te lang te wachten.

Kan ik het ook door jullie laten opmeten?
Helaas is het niet mogelijk om de rolluiken en/of screens door ons op te laten meten. Wij werken daarnaast ook niet samen met bedrijven welke wij aan u kunnen aanbevelen. Uiteraard kunnen wij wel advies geven over uw situatie. Hieronder kunt u lezen hoe.

Zou ik advies kunnen krijgen over mijn situatie?
Wij kunnen u goed op weg helpen en u adviseren met welke maten u rekening zou moeten houden. Let wel op dat u altijd eindverantwoordelijk blijft voor de meting. Wij ontvangen dan graag een foto van uw situatie met hierbij de door u berekende maten en vanaf welke punten gemeten. U kunt deze foto versturen naar: support@creon-online.eu. Let op dat de foto die u verstuurt de bestandsgrootte niet groter is dan 6 mb.

Mocht u toch nog andere vragen hebben of onduidelijkheden ervaren, neem dan contact met ons op.