Winkelwagen 0

€ 0,00

  • Scherpe prijzenScherpe prijzen
  • Alleen de beste kwaliteit Alleen de beste kwaliteit
  • Zelf afhalen of brengserviceZelf afhalen of brengservice
  • Ook rolluiken en zonweringOok ramen

Bestelinformatie

We hebben een aantal zaken voor u op een rij gezet.

Hier hebben we voor u een aantal zaken uiteen gezet welke belangrijk zijn ofwel voor het bestellen of na het bestellen. Denk hierbij aan wat als u een bestelling wilt wijzigen, wat zijn de garantie voorwaarden ect. Klik op de onderwerpen hierboven om meer hier over te lezen. Hieronder hebben we in het kort de meest gestelde vragen voor u uitgewerkt:

Worden de producten op maat gemaakt?
Alle producten waar u een maat in moet geven worden op maat gemaakt. Lees de opmeetinstructies goed door en mocht onverhoopt iets niet duidelijk zijn, neem dat contact met ons op. Doordat alle producten op maat zijn gemaakt, vervalt het herroepingsrecht conform de wet verkopen op afstand. Het is dus van belang dat u de juiste maten aan ons doorgeeft. Let daarnaast op naar welke maat wordt gevraagd. Bij kozijnen worden gevraagd naar een buitenwerkse maat, wat in feite de totaal maat het product is. Bij inzethorren wordt gevraagd om de dagmaat, wat inhoudt dat u de dagmaat op moet geven.

Wat gebeurd er nadat ik mijn bestelling heb geplaatst?
Nadat wij uw bestelling in goede orde hebt ontvangen, krijgt u een orderbevestiging. Als u betaalt via bankoverschrijving, zal de bestelling in behandeling worden genomen nadat de betaling is ontvangen. U ontvangt dan ook de factuur.  Als uw bestelling gereed is, krijgt u hier bericht over van onze distributeur.

Heeft u nog vragen?

Neem contact op!


  Verwijderen

Toevoegen