Maatwerk rolluiken tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Veilig online winkelen met BeCommerce! Veilig online winkelen met BeCommerce!
Vragen? 050 - 580 161

Hoe verloopt het proces van levering en wat is de levertijd


Levertijd

Voor producten aangeduid met een * kan reeds tijdens het bestelproces een dag of week t.a.v. de bezorging worden ingepland.

Rolluiken*
Weken - 3 a 5
Rolluik 55
Weken - 3 a 5
Screens
Weken - 3 a 5
Losse onderdelen standaard
Dagen - 1 a 2
Losse onderdelen (op maat)
Weken - 3 a 5


Indien levertijden niet worden behaald proberen wij u tijdig te informeren.

Bij bestellingen gedurende de kerstperiode kan de levertijd oplopen. Dit i.v.m. sluiting van de productie. Uiteraard kunt u bij onze verkoop - en administratieafdeling, actuele informatie opvragen, daar deze gedurende de kerstperiode op de gebruikelijke tijden geopend zullen zijn.

Levermoment

De dag van levering van onze producten bij u thuis is afhankelijk van de regio waarin u woont. Benieuwd op welke dag wij bij u leveren? Neem dan contact met ons op. Onze leveringen zijn altijd op afspraak, met uitzondering van onze losse onderdelen, welke met pakketpost worden verzonden. Na het maken van de afspraak ontvangt u van ons de dag voor levering einde van de dag een e-mail met tijdsvak wanneer u uw bestelling mag verwachten. Indien er niemand aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen en/of de betaling te voldoen, dan zullen er voor een nieuwe levering kosten in rekening worden gebracht.


Wilt u de bezorgafspraak uitstellen?
Wij kunnen uw bestelling vier weken kosteloos opslaan. Indien u de bezorging langer wilt uitstellen vragen wij een aanvullende betaling indien u er voor heeft gekozen om te betalen bij levering. Tevens brengen wij een kleine opslag vergoeding in rekening.