Maatwerk rolluiken tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Veilig online winkelen met BeCommerce! Veilig online winkelen met BeCommerce!
Vragen? 050 - 580 161

Rolluikmotoren van Somfy bestellen tegen voordelige prijzen

Rolluik motor

  • Op maat gemaakt
  • Bereken in 30 seconden de prijs
  • Slechts 5% aanbetaling
Somfy motor IO

somfy oximo RTS

Vanaf
€ 239,00
Somfy motor IO

Somfy Oximo IO

Vanaf
€ 208,99
Somfy Solus

Somfy Solus

Vanaf
€ 109,00

In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld de populaire Somfy motor Oximo IO. De Somfy motor IO is een motor welke u aan kunt sturen via uw mobiele telefoon (d.m.v. de Somfy Connexoon / Somfy Tahoma). Voor afstandsbedieningen voor deze motoren, zie de pagina afstandsbedieningen.

Naast deze twee motoren bieden wij u ook de Somfy motor ilmo en de Somfy motor Solus. De ilmo is een slimme motor welke wordt aangestuurd met een schakelaar. De solus is een motor welke naar prijs zeer interessant is. Deze is geschikt om aan te sturen met een schakelaar.

Met een rolluikmotor kunt u uw rolluik zo samenstellen dat deze voldoet aan uw wensen. Ook verouderde rolluiken kunt u elektrisch maken. Let wel op dat de rolluikmotoren in de as van uw huidige rolluik past.

Contact

Wilt u meer informatie over dit product of over het bestellen hiervan? Onze medewerkers staan voor u klaar. Neem telefonisch contact met ons op via 050 - 580 161 of stuur uw vraag in via het contactformulier.

Klanten geven ons gemiddeld een 9! Wil u weten wat onze klanten zeggen over onze rolluiken en screens? Lees hieronder meer.