Maatwerk rolluiken tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Veilig online winkelen met BeCommerce! Veilig online winkelen met BeCommerce!
Vragen? 050 - 580 161

Opmeetinstructies t.a.v. bepalen bedieningszijde screen


De bedieningszijde

Het snoer van de motor of het band kan op verschillende manieren uit de omkasting komen. Aan de hand van onderstaand schema kunt u kiezen of dit voor of achter uit de omkasting is, dit geeft u op in het bestelformulier.

Om onderstaande schema goed te begrijpen hierbij een aantal voorbeelden. De meest gekozen posities zijn "Links achter onder (LAO)" en "Rechts achter onder (RAO)". Hierbij komt het snoer aan de achterzijde van de omkasting, vaak net boven het raam uit de screen. Het snoer of het band wordt dan d.m.v. een gat in de muur naar binnen toe gevoerd. U kiest voor "Links achter onder (LAO)" als u wilt dat het snoer van binnen naar buiten gezien aan de rechter zijde naar binnen komt. U kiest voor "Rechts achter onder (RAO)" als u wilt dat het snoer van binnen naar buiten gezien aan de linker zijde naar binnen komt.

U heeft als type bediening ook de keuze om het band aan de buitenzijde uit te laten komen met de optie "Band (Buiten)". Maak dan een keuze uit de optie "Links voor onder (LVO)" of "Rechts voor onder (RVO)"

Rolluik bedieningsschema