Maatwerk rolluiken tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Veilig online winkelen met BeCommerce! Veilig online winkelen met BeCommerce!
Vragen? 050 - 580 161

Welke type bediening past het beste bij uw rolluik?

Welk type bediening past het beste bij u?

U wilt een rolluik bestellen en ziet vele verschillende type motoren. Lees hier meer informatie om de keuze voor u te vereenvoudigen. Mocht u er toch niet uitkomen of nog vragen hebben? Uiteraard kunnen wij u hier verder in adviseren en kunt u contact met ons opnemen.

Huismerk Somfy
Bandbediening Motor Motor radio Solus Oximo IO RS100 IO Oximo RTS
Budget
Stabiele / degelijke motor
Afstandsbediening mogelijk
Meerdere tegelijk
Met telefoon bedienen (Connexoon IO)
Met telefoon bedienen (Tahoma)
Kabellengte aanpasbaar
Stillere motor
Automatisch afstellen
Handmatige bediening

  Bandopwinder setje Heeft u een rolluik welke kleiner is dan 3,5 m2? Dan kunt u kiezen voor een rolluik welke handbediend is. Met een handmatige bediening haalt u een goedkoop en kwalitatief goed rolluik in huis. Als uw rolluik groter is dan 3,5 m2 adviseren wij gebruik te maken van een motor. Het rolluik wordt dan namelijk erg zwaar en het band kan sneller slijten.

Motorisch met schakelaar

  Opbouw draaischakelaar U kunt kiezen tussen onze huismerkmotor en het A-merk onder de motoren: Somfy. De Somfy Solus is een kwalitatief en betrouwbare sterke zonweringsmotor waar u jaren plezier van heeft. Op zoek naar een budget oplossing? Onze huismerkmotor is een prima alternatief.

Motorisch met afstandsbediening

  Situo 5 In ons assortiment vindt u de Somfy Oximo motoren. Deze type motoren worden in onze rolluiken uitgerust met anti-optil veren waardoor ze de extra veiligheid bieden voor obstakels en voor bevriezing.

  IO
  Bediening via afstandsbediening en uit te breiden naar bediening via de mobiele telefoon? Kies dan voor de Oximo IO motor! Deze motor heeft als extra optie ten opzichte van de RTS dat deze een feedback functie heeft. Dit zorgt ervoor dat de motor een signaal kan uitsturen of een opdracht wel/niet goed is uitgevoerd. In combinatie met de Tahoma Switch geeft deze functie meer gemoedsrust doordat u weet dat uw zonwering is gesloten.

  Doordat de IO en RTS dezelfde prijsverhoudingen hebben raden wij aan indien u geen RTS producten in huis heeft of de motor niet op dezelfde afstandsbediening als een bestaand RTS product wenst aan te sluiten te kiezen voor de Somfy Oximo IO serie.

  RTS
  De door Somfy ontwikkelde Radio Technologie Somfy (RTS) motoren zijn al jaren een veelgebruikte motor in zonwering. Somfy bied verschillende accessoires aan om deze motoren mee te kunnen bedienen. Tevens is het mogelijk de RTS motor te bedienen via de Tahoma Switch.Bereken rolluiken