Maatwerk rolluiken tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Veilig online winkelen met BeCommerce! Veilig online winkelen met BeCommerce!
Vragen? 050 - 580 161

Welke type bediening past het beste bij uw rolluik?


Welk type bediening past het beste bij u?

U wilt een rolluik bestellen en ziet vele verschillende type bediening, welke kiest u? De keuze is afhankelijk van het doel van het rolluik, de comfort t.a.v. de bediening en wat mag een rolluik kosten

Met band
Regelmatig verkopen wij rolluiken met band. Zeker voor kleinere rolluiken (zeg tot maximaal 3,5 m2 groot) kan een rolluik met band een prima oplossing zijn. Is het rolluik voor de slaapkamer en laat u dit zakken als u naar bed gaat en gaat het rolluik omhoog als u wakker wordt? Dan is een rolluik met band een zeer geschikte oplossing

Groter dan 4m2?
Heeft u een wat groter rolluik of vindt u een band niet praktisch, dan is een rolluik met een schakelaar net zo goed een geschikte oplossing. U heeft keuze uit de huismerk motor en de Somfy motor. Beide motoren zijn goede motoren, de Somfy motor is een zeer bekend en groot merk en kost uiteraard iets extra.

Radio (afstandsbediening)
Heeft u op meerdere plekken in huis rolluiken / screens? Dan kan het makkelijk zijn als de rolluiken met een afstandsbediening bediend kunnen worden. U keuze uit een huismerk motor radio (Smart), de Somfy Oximo IO en de Somfy RS100. De voordelen en nadelen vindt u in onderstaande tabel. De RTS motor is met name geschikt voor mensen die reeds rolluiken met een RTS motor hebben en een rolluik kopen als uitbreiding op hun reeds geplaatste rolluiken.

Mocht u er toch niet uitkomen of nog vragen hebben? Uiteraard kunnen wij u hier verder in adviseren en kunt u contact met ons opnemen.

Huismerk Somfy
Bandbediening Motor Motor radio (Smart) Solus Oximo IO RS100 IO Oximo RTS
Budget
Stabiele / degelijke motor
Afstandsbediening mogelijk
Meerdere tegelijk
Met telefoon bedienen (Tahoma switch)
Kabellengte aanpasbaar
Stillere motor
Automatisch afstellen
Obstakel detectie / vorst bescherming

Bereken rolluiken