• Op maat gemaakt
  • Direct online prijs
  • Slechts 5% aanbetaling
Kwaliteit rolluiken tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Vragen? Bel ons! +32 505 801 61

Hier vindt u informatie over de bestel en bezorg procedures

Informatie over het bestellen en bezorgen van uw rolluiken

Voor rolluiken, rolluiken met hor en roldeuren:

U krijgt van Creon Rolluiken een orderbevestiging zodra uw bestelling in de juiste orde is ontvangen. Die bestelling wordt daarna doorgestuurd naar onze fabriek.

Indien u een betaling doet per bankoverschrijving, zullen wij uw bestelling doorsturen naar onze fabriek nadat wij uw betaling hebben ontvangen. Na verwerking van uw bankoverschrijving ontvangt u een e-mail ter bevestiging.

De geschatte levertijd van rolluiken is 10 á 18 werkdagen. Rolluiken met een half ronde omkasting en kleuren aangeduid met ** hebben een langere levertijd van 15 tot 23 werkdagen. De levertijd van rolluiken 55 en roldeuren is 15 tot 23 werkdagen. Let op: Gedurende de zomer c.q. kerst vakantie zijn onze kantoren niet gesloten. De levertijd kan gedurende deze periode een kleine vertraging oplopen.

Bezorging van uw bestelling:
De bezorging van uw rolluiken is in heel België geheel gratis! Ongeacht de grootte van uw bestelling. Zodra uw order gereed is voor bezorging ontvangt u van ons een e-mail voor het maken van een bezorg afspraak.

Ophalen van uw bestelling:
Zodra uw bestelling klaar is, wordt het afgeleverd bij onze showroom te Brugsestraat 140 te Oostkamp. Hier kunt u uw bestelling op afspraak afhalen. Informatie omtrent het afhalen ontvangt u van ons op de e-mail zodra uw order in Oostkamp gereed staat.

Algemeen:

Indien u heeft besteld en u constateert dat u een fout heeft opgegeven, vragen wij u zo snel mogelijk contact op te nemen met Creon Rolluiken. Wij sturen u vervolgens hiervan een bevestiging. Binnen 24 uur krijgt u te horen of uw bestelling kosteloos kan gewijzigd worden of niet.

Let op dat het producten waarvoor u een maat op moet geven, speciaal voor u op maat gemaakt worden. Voor producten die voor u op maat worden gemaakt vervalt het herroepingsrecht conform de wet verkopen op afstand! Geeft altijd de totaal maat van de rolluik op en bel ons bij twijfel. Bij onderdelen zoals afstandsbedieningen hanteren wij een bedenktermijn van 30 dagen. Hierbij dient het product in orginele staat worden geretourneerd naar Brugsestraat 140, 8020 te Oostkamp. Bij retournering dient u uw order nummer te vermelden en uw adres. Binnen 10 werkdagen na ontvangst van uw retournering zullen we het reeds aanbetaalde bedrag terug storten.

Mocht u gedurende dit proces nog vragen hebben kunt u deze stellen via het contactformulier op deze web-site.