• Op maat gemaakt
  • Direct online prijs
  • Slechts 5% aanbetaling
Kwaliteit rolluiken tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Vragen? Bel ons! +32 505 801 61

Voorzet rolluiken en garagepoorten online tegen gunstige prijzen

Screens

Op maat gemaakt Direct online prijs Slechts 5% aanbetaling

Klanten waarderen Creon Screens als volgt

Rated 4/5 based on 1 customer reviews
  • Door (Review)
    4/ 5stars
    "Ik heb als test eerst 1 screen besteld alvorens de andere ramen te voorzien van screens. De ritsscreen werd perfect volgens de opgegeven afmetingen geleverd. Montage was eenvoudig met de gedetailleerde meegeleverde handleiding. Het screen had wel een productiefout waardoor er vouwen in het midden zichtbaar waren. Na overleg met de klantendienst heb ik dat zelf successvol kunnen herstellen. "

Meer reviews

Screens of Ritsscreens

Bestel bij Creon eenvoudig uw screens of ritsscreens. Ga naar onze berekentool en zie direct uw prijs. In deze tool kunt u kiezen voor het type screen en de bediening daarvan, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het voordeel van de ritsscreens, ook vaak zipscreens genoemd, is dat deze vast in de geleider zitten waardoor er nog meer zonlicht wordt tegengehouden. Bij de 'normale' screens zit er een kleine ruimte tussen de geleider en het doek. Bij de berekentool ziet u diverse afbeeldingen. Tevens wordt u van meer informatie voorzien indien u in de berekentool op de informatie button drukt achter het betreffende onderdeel.

Gratis bezorgen wij de screens bij u thuis

Één van onze services is dat wij uw screens gratis bij u thuisbezorgen in België. Tevens bieden wij de mogelijkheid om de producten af te halen bij ons filiaal in Oostkamp.

Contact

Wilt u meer informatie over dit product of over het bestellen hiervan? Onze medewerkers staan voor u klaar. Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail met uw situatie en wensen naar support@creon-online.eu.